Disclaimer

Disclaimer

Disclaimer voor conflicthelden.be

Ontwikkeling van de website

De website en bijhorende materialen van conflicthelden.be zijn het resultaat van een driejarig praktijkgericht wetenschappelijk onderzoek (PWO Blend Agressie '17 – '20) aan de hogeschool UC Leuven-Limburg (UCLL), expertisecentrum Resilient People, in samenwerking met de expertisecentra Digital Solutions en Inclusive Society en de opleidingen PBA Orthopedagogie en PBA Sociaal Werk.

Volgende onderzoeksmedewerkers van de hogeschool UCLL werkten mee aan de inhoudelijke uitvoering en ontwikkeling in dit project:

  • Stijn Custers (Projectleider en onderzoeker Resilient People)

  • Hanne Leirs (Onderzoeker Resilient People)

  • Nicolas Lauwereys (Ontwikkelaar Digital Solutions)

  • Kirsten Vounkx (Onderzoeker Resilient People)

Voor bijdragen aan het design en de grafische vormgeving van deze website danken wij ook nog Monkeyshot en Lies Pauwels Design. Voor de opname van de getuigenissen-video's danken wij ook nog Vivian van Laarhoven (UCLL).

Verder danken wij alle partners in dit onderzoek alsook alle jongeren, medewerkers en organisaties in de Integrale Jeugdhulp die in co-creatie de website mee hebben ontwikkeld.

Auteursrechten

Al het materiaal, de informatie en gegevens van conflicthelden.be werden ontwikkeld in kader van een onderzoek aan de hogeschool UC Leuven-Limburg en vallen dus onder het intellectueel eigendom van de hogeschool.

De illustraties en getuigenissen-video's op deze website zijn het eigendom van hogeschool UC Leuven-Limburg. Voor de stock-beelden maakten we gebruik van de beeldbanken Shutterstock en Unsplash.

Elk hergebruik voor commerciële doeleinden is verboden. Voor niet-commercieel gebruik mag informatie van de website worden verspreid mits de juiste bronvermelding (Bron: Conflicthelden – Hogeschool UC Leuven-Limburg, R&E, Resilient People, Custers, S. & Leirs, H., z.d.). Aanpassingen, bewerkingen of vertalingen, eveneens het gebruik voor onderzoeksdoeleinden worden niet toegestaan, tenzij er op voorhand schriftelijke toestemming hiervoor werd verkregen.

Alle externe informatie die we beschikbaar stellen op de website doen we steeds door correct te refereren naar de externe auteurs.

Gebruik van hyperlinks

Er mag steeds een hyperlink naar conflichtelden.be aangemaakt en gedeeld worden. Pagina's van de website van conflicthelden.be mogen echter niet zomaar overgenomen worden in andere bronnen of websites.

Incorrecte informatie en aansprakelijkheid

De website van Conflicthelden werd met grote zorg ontwikkeld op basis van gebruikerservaringen en op basis van wetenschappelijk onderzoek en wetenschappelijke kennis. Het is echter mogelijk dat sommige informatie reeds verouderd is of dat er onbedoelde fouten in de ontwikkeling van deze website zijn geslopen.

Ontdek je een fout of probleem tijdens het gebruik van deze website? Dan kan je ons steeds

contacteren.

Conflicthelden kan daarentegen niet verantwoordelijk of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade ten gevolge van het gebruik van deze website.

De website van Conflicthelden bevat links naar andere websites en organisaties die geselecteerd werden op basis van hun betrouwbaarheid en relevantie. Conflicthelden kan echter op geen enkele wijze verantwoordelijk of aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van deze websites.

De informatie, adviezen, getuigenissen, back-upplannen en oefeningen op deze website zijn bedoeld als extra vorm van ondersteuning, naast de nodige professionele begeleiding. Ze zijn in geen geval bedoeld om het contact met een professionele hulpverlener te vervangen. Ben je nog niet in begeleiding? Neem dan een kijkje op onze pagina met

hulpbronnen.